Totuusradio…

…on Radio Moreenissa lähetettävä radio-ohjelma.

…on kuultavissa Moreenissa maanantaisin klo 22–24 ja uusintana perjantaisin samaan aikaan.

…on kuultavissa internetitse lähetysten aikaan, maanantaisin osoitteessa http://www.uta.fi/media/suora/moreeni/totuusradio.html, perjantaisin osoitteessa http://www.uta.fi/media/suora/moreeni/simulcast.html

…n lähetykset ovat kommentoitavissa tämän blogin etusivulla, suorien lähetysten aikana saapuneet kommentit pyritään ottamaan huomioon ohjelmassa.

…n menneitä lähetyksiä voi kuunnella tämän blogin ohjelma-arkistosivun kautta.

…n tekijät ottavat vastaan ohjelmaideoita, lähetyksessä soitettavaa musiikkia ja palautetta osoitteiden mikko.pelttari(ät)uta.fi ja lasse.poser(ät)uta.fi kautta.

Advertisement

One response to “Totuusradio…

  1. Jouni Lahtonen

    Hei,

    olen äärimmäisen antikapitalisti. Valitettavasti täältäkään ei löydy arvoja joihin voisin samaistua, mutta täällähän liikutaan myös aivan äärirajoilla. Tällainen liike on hyvä vastavoima kapitalismille, mutta mielestäni mikään ääri-ideologia ei voi olla hyvä. Tulevissa vaaleissa en voi äänestää Kokoomusta, Keskusta on ryvettynyt liikaa, Sdp on liian heikko, kuten myös Kristilliset. Vihreät ovat hyljänneet (jos koskaan ovat omistaneetkaan) Jumalan ja Isänmaan, heitäkään en voi enää äänestää. Ainoaksi pienen, heikon ihmisen puolueeksi jää PS, valitettavasti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s